Sunday, September 27, 2015

REVIEW D'TRIM.COM

Salam.

nak update ye.

d'trim dah kembali di jual di Malaysia u'olls.

beberapa bulan stop..sekarang ada lagi..

SAYA MERUPAKAN PENGGUNA D' TRIM. 

 dekat atas botol. ada code ye. anti fake code.

so beware..beli murah tetapi FAKE.


kalau nak tau yang korang beli tu original ke tak.
boleh masuk web page ni ye



cee baca komen dari Kevin Zahrin about d'trim


ingredient:-


Cara pengambilan
 Sebiji satu Kali sehari sebelum atau selepas makan..jangan over tau.
 Banyakkan minim air masak Dan juga makan buah-buahan. 

PERATURAN DAN LARANGAN PENGAMBILAN D'TRIM OBESITY SOLUTION :
 Tidak sesuai bagi golongan :
 ✘ Anemia
 ✘ Masalah Ginjal 
✘ Mempuyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular
✘ Ketagihan dadah, ubat atau alkohol
 ✘ Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati
 ✘ Berumur kurang 18 tahun dan melebihi 60 tahun dan yang sedang hamil
 ✘ Mengambil suplement atau ubat-ubatan slimming yang lain  


TESTIMONI


P/S : SAYA MERUPAKAN AGEN DROPSHIP YE.

FYA; D'trim merupakan salah satu product yang saya cuba dan terbukti supplier saya jual hanya yang original. Harga mungkin mahal akan tetapi keberkesanan dan originality tu paling pentingkan.

adalah di ingatkan sama sekali, No Refund, No fussy, No blackout buyer, No COD (sebab saya dropship je)

HARGA : RM 60 

HARGA PROMOSI : 

mohon text "blog aurabeauty"

whatsapp #017-9698951 

postage: SM - RM 6.35
          SS - RM 10