Thursday, May 21, 2015

MARY KAY- FACIAL CLOTH

Assalamualaikum.

good morning,

today nak review tentang ni.. so far baru 4 hari guna and sangat berpuas hati kerana muka tak berminyak walaupun cuci muka pagi je..sampai ke petang muka still xberminyak sangat.

gambar dia cam yang bawah tu.



kenapa saya menggunakan facial cloth?

sekarang ni dalam proses untuk tukar skin care sebab skin care lama dah kurang ummphhh...dan jerawat mula menempek balik.

so...muka kita kan kene rehat dan buang segala chemical yang ada dalam product sebelum ini sebelum bertukar product.

Hey guys.. please remember.....

kalau nak tukar skincare, make sure jangan pakai apa-apa dalam masa seminggu even cleanser okeii.,bagi ruang untuk muka kita bernafas.
Cuci muka dengan air suam or air lemon je or air beras...NO NO NO cleanser.
 plus korang boleh guna facial cloth ni untuk buang segala minyak dan kekotoran.
 
please don't used wet tissue !!!


if korang berminat, can whatsapp me : 013-9147413

harga murah je..don't worry

jaga kulit muka sebelum menyesal.