Sunday, September 27, 2015

REVIEW D'TRIM.COM

Salam.

nak update ye.

d'trim dah kembali di jual di Malaysia u'olls.

beberapa bulan stop..sekarang ada lagi..

SAYA MERUPAKAN PENGGUNA D' TRIM. 

 dekat atas botol. ada code ye. anti fake code.

so beware..beli murah tetapi FAKE.


kalau nak tau yang korang beli tu original ke tak.
boleh masuk web page ni ye



cee baca komen dari Kevin Zahrin about d'trim


ingredient:-


Cara pengambilan
 Sebiji satu Kali sehari sebelum atau selepas makan..jangan over tau.
 Banyakkan minim air masak Dan juga makan buah-buahan. 

PERATURAN DAN LARANGAN PENGAMBILAN D'TRIM OBESITY SOLUTION :
 Tidak sesuai bagi golongan :
 ✘ Anemia
 ✘ Masalah Ginjal 
✘ Mempuyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular
✘ Ketagihan dadah, ubat atau alkohol
 ✘ Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati
 ✘ Berumur kurang 18 tahun dan melebihi 60 tahun dan yang sedang hamil
 ✘ Mengambil suplement atau ubat-ubatan slimming yang lain  


TESTIMONI


P/S : SAYA MERUPAKAN AGEN DROPSHIP YE.

FYA; D'trim merupakan salah satu product yang saya cuba dan terbukti supplier saya jual hanya yang original. Harga mungkin mahal akan tetapi keberkesanan dan originality tu paling pentingkan.

adalah di ingatkan sama sekali, No Refund, No fussy, No blackout buyer, No COD (sebab saya dropship je)

HARGA : RM 60 

HARGA PROMOSI : 

mohon text "blog aurabeauty"

whatsapp #017-9698951 

postage: SM - RM 6.35
          SS - RM 10



Friday, August 28, 2015

LAVAMUD- SLIMMING CLAY

Kurus dengan hanya sapu Lumpur???


believe it or not??
you have to believe it.


LavaMud berfungsi 4 dalam 1;-

1) Kurus lengan paha, pinggan dan perut
2) Dagu V-shape
3) Mencerahkan kulit dan memutihkan kulit
4) Menghaluskan Kulit

testimoni berjaya turun 5kg dalam masa seminggu sahaja 

HISTORY LAVAMUD


KANDUNGAN DAN PROSES SELEPAS PENGGUNAAN LAVA MUD



CARA PENGGUNAAN LAVAMUD


1) barang-barang yang terdapat dalam sekotak LAVAMUD


2) gunakan 1 scoop atau 2 bergantung kepada keperluan


3) masukkan air secukupnya


4) kacau sehingga sebati


5) Lumur di tempat yang di kehendaki


6) selepas 20 minit dah boleh peel dan rasai perbezaan ny



SIAPA YANG PERLU AMBIK LAVAMUD NI??




KEHEBATAN LAVAMUD



QUESTION AND ANSWER:-



TESTIMONI LAVAMUD





Nampak???

rata-rata testimoni suka dengan lavamud ni.

okei...mesti nak tau harga kan.

so harga lavamud ni 

1 kotak (500gm) - RM 120


akan tetapi jangan risau. 
sekarang ada pakej super jimat.

Pakej 1 :-
kegunaan 1 untuk bahagian dagu dan muka sahaja

Buy 1 Free 1 - Rm 120 sahaja ** free postage

Pakej 2:-

pengunaan 1-2 bulan untuk bahagian perut, lengan, paha, pinggang, dagu dan muka

Buy 2 Free 3 - RM 240 ** Free postage


CARA ORDER:-

boleh SMS/ Whatsapp : 013-9147413

Thursday, August 20, 2015

GC TEA



Fenomena terbaru untuk mencegah kencing manis / merawat kencing manis disamping mengembalikan bentuk badan ke tahap yang idea.



Kelebihan GC TEA :
✎Mengelakkan pengambilan gula secara berlebihan
✎Mengurangkan risiko kepada diabetes
✎Mengawal tahap glucosa di dalam darah
✎Mengawal berat badan
✎Meningkatkan metabolisme tubuh badan (cepat membakar lemak dan kalori)
✎Mengurangkan risiko kepada penyakit kronik
Siapa yang harus mengamalkan GC TEA ??
♂Penghidap Diabetes
♂Mereka yang ingin menurunkan berat badan/berdiet
♂Mereka yang ingin kekal sihat dan langsing

Cara Pengambilan :
Masukkan seuncang yang baru  kedalam 300ml air panas. Biarkan selama beberapa minit. Setiap Uncang boleh digunakan 2-3 kali bancuhan.Tidak perlu tambah gula@madu.
Cara Minum
✎Amalkan glucos cut 3 kali sehari
✎Gantikan minuman semasa anda makan kepada persediaan Glucos Cut tea
✎1 uncang boleh direndam kedalam 1 gelas cawan sebanyak 3 kali
*untuk penghidap diabetes sila monitor kadar gula anda
♒Green tea juga agen anti oksida terbaik
♒Meningkatkan metabolisme badan





Sebarang pertanyaan ataupun order bolehlah whatsapp kepada kepada nombor berikut.
Adalah di ingatkan supaya jangan sesekali call.
Whatsapp : 013-9147413 

REVIEW : SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING




PENGENALAN MENGENAI APA ITU SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING

Slimrich Botanical Slimming merupakan pil kurus yang berkesan menurunkan berat badan lelaki mahupun wanita. Ia di formulakan dengan campuran bahan-bahan semulajadi dan tiada bahan kimia berbahaya. Penggunaan yang mudah dan boleh dibawa kemana-mana menjadikan pil ini antara pil kurus terhangat di pasaran. Selain itu, ia juga memberi tenaga dan membuang toksin dan kotoran dari badan supaya badan anda kurang mengalami masalah jerawat dan jeragat. Melawaskan sistem pembuangan supaya perut anda lebih sihat dan selesa,

FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING

Turun 3-5 kg dalam 10 hari
Membuang toksin dengan cepat
Mengempiskan perut
100% dari ekstrak tumbuh tumbuhan
Boleh diminum oleh lelaki dan perempuan
Menyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin.
Badan lebih bertenaga
Tidur yang lebih nyenyak


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN 
SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING

Lulus International Certificate GMP & drug free 
100% Ingredient menggunakan herba 
Waktu period tak perlu ambil SlimRich.


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING
Makan 1 biji sehari 30 minit sebelum sarapan, mesti waktu perut kosong.
ELAKKAN kafein seperti kopi, teh, milo, coklat dan juga susu untuk kesan terbaik.  Kalau teringin  sangat nak minum 3 jam sebelum atau 7 jam selepas pengambilan SlimRich.
Banyakkan minum air suam at least 3 liter sehari


PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ) SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING

TIDAK SESUAI UNTUK
Ibu Mengandung
Menyusukan Baby Bawah Umur 5 Bulan
Anemia
Darah Tinggi
Sakit Buah Pinggang
Wanita ketika period

                                          TESTIMONI SLIMRICH BOTANICAL







Whatsapp : 013-9147413
Fb page: aurabeauty

Wednesday, August 19, 2015

REVIEW : TATI SKINCARE

Muka berjerawat???

Berjeragat??

Sudah mencuba pelbagai jenis product di pasaran tetapi tidak berkesan?

Jom try Tati Skincare yang berupaya merawat jerawat dan jeragat, mencerahkan, menganjal dan meremajakan kulit kusam dan bernoda.

Perubahan dapat di lihat seawal 7 hari

Tati Skincare merupakan product BUMIPUTERA MUSLIM,LULUS KKM dan HALAL

KEISTIMEWAAN TATI SKINCARE

✔️Menghilangkan jeragat dan pigmentasi

✔️Menghapuskan jerawat dan parut 

✔️Mencegah whitehead / blackhead

✔️Mensekata dan mencerahkan tona kulit

✔️Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak

✔️Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus

✔️Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori

✔️Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit

✔️Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda

✔️Kulit lebih berseri dan glowing semulajadi

SET 5 in 1 TATI SKINCARE MENGANDUNGi :

:- Beauty Soap- Day Cream- Night Cream- Sunblock Cream- Treatment Cream

TATI SKINCARE SOAP : NOT150200978K
TATI SKINCARE DAY CREAM : NOT150200976K
TATI SKINCARE SUNBLOCK : NOT150200977K
TATI SKINCARE NIGHT CREAM : NOT150200975K
TATI SKINCARE TREATMENT CREAM : NOT150200974K

CARA PENGGUNAAN TATI SKINCARE

- Cuci muka dengan Beauty Soap 2x sehari- Siang hari sapukan Day Cream dan diikuti Sunblock-
 Malam hari sapukan Night Cream dan Treatment Cream










Whatsapp to order : 013-9147413
Fb page : aurabeauty