Monday, April 21, 2014

KAYLENA BEAUTY

Assalamualaikum

kali ni nak buat review about Kaylena Beauty inspire by Luniey Natasha a.k.a wife kepada pejaga gawang negara Khairul Fahmi Che Mat

For those yang belum mengenali Luniey...ni gambor dia okeyy






lawa kan...kulit dia pon shantekk...kalo rasa ni pic edit..p la stalker ig Luniey okeyy

dia sekarang dah femes giler lepas keluarkan brand sendiri jenama Kaylena Beauty.
yang penting product ni natural okeii...no chemical...plus dah dapat KKM pon..



KAYLENA BEAUTE' 5 IN 1 SET 
Ini dirumus khas dengan estrak ROSE HIP OIL ,ROSE HIP OIL telah membantu berjuta-juta orang mengatasi masalah kulit mereka.
Baru atau lama,parut,lekuk dan lain-lain kecacatan pada kulit dapat disembuhkan dengan segera oleh minyak yang membaik pulih yang semula jadi ini. 
Produk kami ini dirumuskan khas dengan pati buah-buahan dan estrak2 essential oil dari bahan alami yang dapat membantu membaiki sel2 kulit anda dari dalam. 
Produk kami ini sesuai untuk ; 
SEMUA JENIS KULIT 
SEMUA JENIS MASALAH KULIT 
SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR TANPA PENGGELUPASAN & BERKESAN DALAM MASA 2-3 MINGGU (*tergantung jenis kulit & hormon) 
Produk kami ini terutamanya dapat membantu kulit dari segi ; 
MASALAH TONA TIDAK SEKATA MENGATASI & MENYEBUHKAN MASALAH JERAWAT MEMUDARKAN PIGMENTASI 
MENGATASI MASALAH PENUAAN KULIT 
MEMBANTU MENGHIDRATKAN SEMULA KULIT ANDA DARI DALAM 
MENGURANGKAN KESAN TANDA REKAHAN & PORI TERBUKA 
MEMBANTU MENCERAHKAN KULIT DAN ETC 
 
TESTIMONI
 

 


 


 
 


 
 
 
 


 

 
KAYLENA BEAUTE' 5 IN 1 SET (1 set blh tahan 1-2 bulan) 
- 2 IN 1 GEL CLEANSER 30ML 
-ACTIVATING TONER 30ML 
- TREATMENT MOISTURISER 15GM 
- NIGHT CREAM 15GM 
- DAY CREAM SPF30 15GM
Harga;
RM183 (Semenanjung)
RM186 (Sabah Sarawak)
 
CEPAT-CEPAT WHATSAPP/ SMS TO ORDER

p/s : ramai yang tidak berpuas hati sebab stock selalu je sold out.
barang bagus..mesti hangat...nak..korang harus cepat-cepat order.nanti terlepas pulak

No comments:

Post a Comment