Monday, April 21, 2014

SLIMMING CAPSULE

Assalamualaikum

kali ni nak share product slimming by Nina Skincare - My slimming Herbal

founder - sis Nina


 RM 70 semenanjung











Jamu lansing 100% herba resepi doktor,racikan seperti jamu di dalam kapsul dari bahan herba & tumbuh-tumbuhan iaitu : 
✔ Daun kumis kucing
✔ Daun jati belanda 100% dari tumbuhan semula jadi !!

ღ Kebaikkan Jamu Lansing - 
- Mengatasi kegemukan , Menurun & Menjaga berat badan , Membuat kita rasa sangat kenyang
- membakar semua lemak yang tidak diperlukan dalam badan & bertukar menjadi otot. Jadi tiada masalah kulit mengeleber selepas dapat berat badan yang diidamkan :)
- boleh menurunkan berat badan 5-7kg seminggu & ada yang pecah rekod turun sebanyak 12kg hanya dalam masa seminggu lebih sahaja :)


Cara pengambilan :-
- bagi yang berat bawah 80kg (1biji) manakala yang lebih 80kg (2biji) sehari. Makan pada waktu pagi sebelum sarapan 
- semasa mengamalkan slimming herbal ni, elakkan dari minum AIR SEJUK, AIS, KOPI, TEH, SUSU, AIR KELAPA MUDA. Ini kerana ais/air sejuk boleh menyebabkan lemak di dalam badan menjadi beku & berkumpul
- mesti makan nasi di waktu tengahari dengan kuantiti yang sedikit. Lebihkan makan sayur - sayuran & buah - buahan
- minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter sehari


 BEST SLIM



RM 40 s/s 







Best Slim Details :
Untuk membakar lemak dgn pantas dlm masa 30 hari, Best Slim gel lembut adalah pilihan terbaik.

Ia boleh menyekat selera makan , menggalakkan metabolisme , tiada cirit-birit dan tidak perlu bersenam



Penerangan Produk :

Best Slim gel lembut adalah 100% semula jadi untuk melangsingkan badan, ia boleh menggalakkan metabolisme dan meningkatkan tenaga, Membantu tubuh membakar lemak cepat dan menghapuskan pemendapan lemak.. Tidak perlu banyak senaman dan diet


ciri-ciri:
- 100% ekstrak herba
- tiada cirit-birit
- Selamat dan berkesan

Ciri-ciri kandungan:
1. Menggalakkan metabolisme lemak dan mencegah lemak skim bahan ke dalam bahan-bahan fungsian akan mengekalkan keseimbangan kalori sedutan badan dan penggunaan.

2 julap untuk melegakan perut dan sistem pembersihan gastrousus, cassia paling berkesan dalam mempromosikan diuresis dan laksatif santai.

Boleh dilepaskan lemak berlebihan dan toksin yang tidak diserap .
3. Mengurangkan lemak dalam darah, tekanan darah , anti- radiasi , radikal bebas dan anti -penuaan.

Kandungan :
Ekstrak Cassia , ekstrak Coix , ekstrak daun mulberi, ekstrak daun teratai , ekstrak sawi , kanji perubatan.

Dos yang disyorkan :
- Makan sebiji setiap hari sebelum sarapan atau selepas mengambil sarapan. ( Jangan mengambil lebih daripada dos yang disyorkan)
- Minum air yang banyak, Sekurang-kurang 3 liter sehari
- Jangan mengambil minuman atau makanan yang beralkohol & kurangkan minuman kopi dan teh

Tidak Sesuai untuk orang yang :
1 Penderitaan penyakit mental , Penggunaan ubat atau alkohol
2 Orang dengan hipertiroidisme , hati atau disfungsi buah pinggang
3. Risiko penyakit kardiovaskular , strok, mengandung dan menyusu

Spesifikasi: 650mg x 40biji x 1 botol
Jangka hayat : 24 bulan
Penyimpanan: Pastikan tempat yang sejuk dan kering, jauh daripada kanak-kanak

KAYLENA BEAUTY

Assalamualaikum

kali ni nak buat review about Kaylena Beauty inspire by Luniey Natasha a.k.a wife kepada pejaga gawang negara Khairul Fahmi Che Mat

For those yang belum mengenali Luniey...ni gambor dia okeyy






lawa kan...kulit dia pon shantekk...kalo rasa ni pic edit..p la stalker ig Luniey okeyy

dia sekarang dah femes giler lepas keluarkan brand sendiri jenama Kaylena Beauty.
yang penting product ni natural okeii...no chemical...plus dah dapat KKM pon..



KAYLENA BEAUTE' 5 IN 1 SET 
Ini dirumus khas dengan estrak ROSE HIP OIL ,ROSE HIP OIL telah membantu berjuta-juta orang mengatasi masalah kulit mereka.
Baru atau lama,parut,lekuk dan lain-lain kecacatan pada kulit dapat disembuhkan dengan segera oleh minyak yang membaik pulih yang semula jadi ini. 
Produk kami ini dirumuskan khas dengan pati buah-buahan dan estrak2 essential oil dari bahan alami yang dapat membantu membaiki sel2 kulit anda dari dalam. 
Produk kami ini sesuai untuk ; 
SEMUA JENIS KULIT 
SEMUA JENIS MASALAH KULIT 
SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR TANPA PENGGELUPASAN & BERKESAN DALAM MASA 2-3 MINGGU (*tergantung jenis kulit & hormon) 
Produk kami ini terutamanya dapat membantu kulit dari segi ; 
MASALAH TONA TIDAK SEKATA MENGATASI & MENYEBUHKAN MASALAH JERAWAT MEMUDARKAN PIGMENTASI 
MENGATASI MASALAH PENUAAN KULIT 
MEMBANTU MENGHIDRATKAN SEMULA KULIT ANDA DARI DALAM 
MENGURANGKAN KESAN TANDA REKAHAN & PORI TERBUKA 
MEMBANTU MENCERAHKAN KULIT DAN ETC 
 
TESTIMONI
 

 


 


 
 


 
 
 
 


 

 
KAYLENA BEAUTE' 5 IN 1 SET (1 set blh tahan 1-2 bulan) 
- 2 IN 1 GEL CLEANSER 30ML 
-ACTIVATING TONER 30ML 
- TREATMENT MOISTURISER 15GM 
- NIGHT CREAM 15GM 
- DAY CREAM SPF30 15GM
Harga;
RM183 (Semenanjung)
RM186 (Sabah Sarawak)
 
CEPAT-CEPAT WHATSAPP/ SMS TO ORDER

p/s : ramai yang tidak berpuas hati sebab stock selalu je sold out.
barang bagus..mesti hangat...nak..korang harus cepat-cepat order.nanti terlepas pulak