Tuesday, January 28, 2014

FLAWLESS AMYERANADIA SKINCARE + BOOSTER CREAM


kalau nak dapatkan kulit cantik, duit perlu lah korban sedikit kan.

kepada mereka yang masih mencari-cari product yang sesuai..meh baca ni.

tak semua product di malaysia ni sesuai dengan kulit muka kan..orang lain pakai ok..tapi diri sendir pakai tak ok pulak..ini adalah kerana, struktur kulit lain-lain..jadi kesan pon lain-lain.

jangan sedih..jangan gusar.

Flawless Amyeranadia kan ada.

Repair your skin n be flawless with our affordable & super effective skincare in only 1 week.Say goodbye to your expensive skincare♥

ah..tu dia...janji..bukan sebarang janji tau..

its a complete!!!

3 in 1 MAGIC CREAM + Flawless Booster Cream

Flawless booster cream (FBC) 
Dirumus khas utk memberi kesan yg lebih terhadap kulit, utk extra whitening, extra soft, extra repair! Cara pakai : Fbc ni haruslah di campur bersama night cream!! Boleh digunakan di muka / badan. Tak boleh pakai fbc sahaja, harus di campurkan bersama NIGHT CREAM ya, saya ulang night cream!! Pakai nipis2 sahaja jgn pakai terlalu byk.

Flawless Booster Cream (FBC)
10g : RM35 FREE POS


Kelebihan Flawless Face&Body Cream, Sesuai merawat semua masalah kulit seperti ; 
- Jerawat
- Jeragat
- Pore
- Tona tidak sekata
- Parut jerawat
- Mampu mencerahkan kulit
- Tiada penggelupasan
- Juga boleh digunakan di badan
- Panau
- Jerawat di badan
- Masalah bau badan Dan lain lain.

Cara penggunaan sgt simple, hanya gunakan 3 bahan penting di atas anda mampu memiliki kulit yg anda impikan. Harga sgt sgt berpatutan. Cuba dulu baru tahu!!!!!


KELEBIHAN:
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH
- KULIT LEBIH LICIN
- MEMUDARKAN JERAGAT
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD


Selain masalah diatas, In Sha Allah masalah2 kulit muka yang lain juga boleh diatasi.. Memang berkesan.Cuba sekarang!! Belum cuba belum tahu kesan yang super hebat. 


KANDUNGAN DLM SETIAP KOTAK COMEL: 
♥ 1 BAR SABUN SUSU
♥ 20mg WHITENING DAY CREAM (SPF 30)
♥ 30mg WHITENING NIGHT CREAM



bukan cakap kosong okeiiii...

dah terbukti berkesan ni...meh tgok nih













COMPLETE SET : 


RM80 (SEMENANJUNG)


RM85 (SABAH/SARAWAK)


FREE POSLAJU!!



FLAWLESS BOOSTER CREAM : 


RM35 (SEMENANJUNG)


RM40 (SABAH/SARAWAK)


FREE POSLAJU!!



COMPLETE SET + FBC : 


RM115 (SEMENANJUNG)


RM120 (SABAH/SARAWAK)


FREE POSLAJU!!

No comments:

Post a Comment