Thursday, January 23, 2014

BEWARE !! HARUM MALAM FAKE!!!

Assalamualaikum

Dear readers,

Sekarang kecoh di perkatakan harum malam dah ada yang fake..
Whoaaa...kalo product dah hot confirm ramai nak tiru...almaklumlah..nak cepat kaya kan.

Kaya cepat..papa pon sesat..buat seller2 diluar sana..sila berhati-hati okeyy.

So kat sini saya nk share la cm.ner nak tau product tu fake ke ori

Check kt sini ye




CIRI-CIRI HARUM MALAM TIRUAN :-

GAMBAR 1 - Dibawah botol ada tulisan SIDNEY
GAMBAR 2 - Dibawah botol ada tulisan LIVE
GAMBAR 3 - Botol harum malam tiruan lembut dan boleh dikemekkan..Botol yg ori sangat keras dan memang x boleh dikemekkan langsung

Jadi semua ini ciri2 yg tiruan..sila la cek botol anda sekarang..kalau dapat yang tiruan sila la stop ambil sebab memang boleh effect kesihatan uolss..Semoga anda2 semua jangan tertipu lagi selepas ni..

P/S :Order here..confirm ori..


SMS/WHATSAPP : 013-9147413



No comments:

Post a Comment