Tuesday, January 28, 2014

FLAWLESS AMYERANADIA SKINCARE + BOOSTER CREAM


kalau nak dapatkan kulit cantik, duit perlu lah korban sedikit kan.

kepada mereka yang masih mencari-cari product yang sesuai..meh baca ni.

tak semua product di malaysia ni sesuai dengan kulit muka kan..orang lain pakai ok..tapi diri sendir pakai tak ok pulak..ini adalah kerana, struktur kulit lain-lain..jadi kesan pon lain-lain.

jangan sedih..jangan gusar.

Flawless Amyeranadia kan ada.

Repair your skin n be flawless with our affordable & super effective skincare in only 1 week.Say goodbye to your expensive skincare♥

ah..tu dia...janji..bukan sebarang janji tau..

its a complete!!!

3 in 1 MAGIC CREAM + Flawless Booster Cream

Flawless booster cream (FBC) 
Dirumus khas utk memberi kesan yg lebih terhadap kulit, utk extra whitening, extra soft, extra repair! Cara pakai : Fbc ni haruslah di campur bersama night cream!! Boleh digunakan di muka / badan. Tak boleh pakai fbc sahaja, harus di campurkan bersama NIGHT CREAM ya, saya ulang night cream!! Pakai nipis2 sahaja jgn pakai terlalu byk.

Flawless Booster Cream (FBC)
10g : RM35 FREE POS


Kelebihan Flawless Face&Body Cream, Sesuai merawat semua masalah kulit seperti ; 
- Jerawat
- Jeragat
- Pore
- Tona tidak sekata
- Parut jerawat
- Mampu mencerahkan kulit
- Tiada penggelupasan
- Juga boleh digunakan di badan
- Panau
- Jerawat di badan
- Masalah bau badan Dan lain lain.

Cara penggunaan sgt simple, hanya gunakan 3 bahan penting di atas anda mampu memiliki kulit yg anda impikan. Harga sgt sgt berpatutan. Cuba dulu baru tahu!!!!!


KELEBIHAN:
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH
- KULIT LEBIH LICIN
- MEMUDARKAN JERAGAT
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD


Selain masalah diatas, In Sha Allah masalah2 kulit muka yang lain juga boleh diatasi.. Memang berkesan.Cuba sekarang!! Belum cuba belum tahu kesan yang super hebat. 


KANDUNGAN DLM SETIAP KOTAK COMEL: 
♥ 1 BAR SABUN SUSU
♥ 20mg WHITENING DAY CREAM (SPF 30)
♥ 30mg WHITENING NIGHT CREAM



bukan cakap kosong okeiiii...

dah terbukti berkesan ni...meh tgok nih













COMPLETE SET : 


RM80 (SEMENANJUNG)


RM85 (SABAH/SARAWAK)


FREE POSLAJU!!



FLAWLESS BOOSTER CREAM : 


RM35 (SEMENANJUNG)


RM40 (SABAH/SARAWAK)


FREE POSLAJU!!



COMPLETE SET + FBC : 


RM115 (SEMENANJUNG)


RM120 (SABAH/SARAWAK)


FREE POSLAJU!!

AURAWHITE STEMCELL COLLAGEN (NEW)

assalamualaikum

eh...banyak pulak ye entry kali ni.

for those yang belum tahu, Aurawhite ada launch new product iaitu Aurawhite stemcell Collagen dengan 15 kali lebih advance dari previous product tau.

Botol pon lagi cantik..merah meyala gitu..sesuai sangatlah dengan kebaboom hasilnya kan


IMITED STOCK GRAB IT FAST ! 3 HARI BOLEH NAMPAK KESANNYA !
WOW ! EKSKLUSIF dari Aurawhite Beauty. Aurawhite STEM CELL SPECIAL EDITION 
Minuman kolagen terbaru yang segalanya EXTRA ! WOW ! WOW !
Extra Collagen ! Extra Taste ! Extra Glutathione ! Extra 15x Stemcell ! Extra Ingredient ! Wow Fabulous Uollss ! 


LEBIH PUTIH ! LEBIH POWER ! LEBIH EFEKTIF ! LIMITED STOCK ! FIRST COME FIRST SERVE ! GRAB IT NOW !

RM180 (SM) RM190 (SS) 

50x Anti Oxidant . Pro Whitening System . Gold Standard . 


Antara bahan utama :

Salmon Collagen Peptide 
Kualiti kolagen Gred terbaik dari ikan laut dalam meningkatkan penghasilan kolagen yang berkualiti.

Extra Glutathione
Memberi kuasa pencerahan 50% lebih pantas

15x Stem Cell

dari ekstrak Phyto superfruit iaitu Green Apple Stemcell Phytocelltec, Maquiberry, Roselle Stemcell, Cranberries, Strawberry, Snow lotus Stemcell, Raspberry, Red Apple Stemcell, Blueberry, Pomegranate, Grapes, Dragonfruit stemcell, Brocolli Stemcell, Prune Stemcell & Kiwi Stemcell.

Virgin Coconut Oil ( Kelapa Dara Premium)
Mempunyai 1001 khasiat untuk kesihatan membantu membunuh virus & bakteria dalam tubuh.Mencegah kepada penyakit di perkaya dengan zat tambahan yang mengandungi vitamin E,A dan D.

Rose Hips
Di Negara barat rosehips di gunakan untuk tujuan mencantikan kulit & awet muda. Menurunkan kadar kolestrol LDL & meningkatkan kadar HDL.

Camu Camu Fruit
60x lebih tinggi kandungan vitamin C dari oren! Ia hanya boleh di dapati di Negara Amazon yang baik untuk kesihatan dan kecantikan.

Astaxanthin
Mencegah dari radikal bebas. Astaxanthin mempunyai kekuatan anti oksidan tertinggi di dunia, memperbaiki daya tahan tubuh. Baik untuk mata, rambut & kulit.

Hyaluronic Acid
Meningkatkan kelembapan kulit secara menyeluruh.
Kulit lebih sihat & lembap.

Oregano Leaf
Merawat masalah kulit seperti luka, ruam, eczema,bengkak . Ia merangsang pegeluaran susu ibu, melancarkan haid,memulihkan otot rahim.

Pearl Powder
Merawat keradangan, meningkatkan penglihatan, meningkatkan system imunisasi tubuh badan, menguatkan rambut.


Kebaikan AURAWHITE STEMCELL SPECIAL EDITION
+ Kesan seawal 7 hari.
+ Dengan 15x Premium Stemcell
+ Pencerahan kulit lebih pantas
+ Kulit lebih anjal dan gebu
+ Mengaktifkan penghasilan kolagen
+ Anti Penuaan
+ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
+ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,pigmentasi & melasma.
+ Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
+ 60% kulit lebih lembap
+ Membantu masalah kulit
+ Mengatasi masalah keguguran rambut
+ Mengurangkan parut & tompok hitam
+ Mengurangkan cellulite
+ Mengurangkan rekahan pada tumit
+ Mengurangkan stretchmark
+ Melembapkan bibir yang kering
+ Detoxifikasi toksin dalam badan
+ Atasi masalah sakit sendi
+ Menguatkan tulang
+ Menurunkan kadar kolestrol
+ Memberi tenaga & meningkatkan stamina
+ Meningkat pegeluran susu ibu
+ Sesuai untuk lelaki dan wanita


TESTIMONI

 TU DIA...CANTIK BERSERI OKEHH...BUKAN MAKE UP SEBARANG MAKE UP..MAKE UP LUAR DAN DALAM OKEII..INNERSHINE GITU.. CANTIK LUAR DAN DALAM OKEII..

apa nk tnggu lagi..

place la order sekarang!!

DNARS SKINCARE PRODUCT REVIEW



(A) - Set Jerawat/Berminyak | (B) - Set Normal/Jeragat | (C) - Sabun Pemutih Badan | (D) - Krim Kuneng | (E) - Silky/Gold Foundation | (F) - Toner Treatment | (G) - Toner Collagen

Assalamualaikum,

hari ni nak buat review sal product Dnars Skincare di mana, product ini berjaya melahirkan jelitawan-jelitawan malaysia..ewahhh..

SET PENCERAHAN DALAM 7 HARI(NORMAL / JERAGAT)

Tiada lagi masalah; Jeragat, Jerawat, Parut, Bintik Hitam, Kulit berminyak, Kusam, Kering, Pori terbuka, Garis halus dan resdung.

KESAN :
* Menghaluskan dan megecilkan liang roma,
* Meyingkirkn minyak yang berlebihan pada wajah.
* Memundarkn garis-garis halus.
* Menegangkan wajah.
* Wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan halus berseri-seri tanpa parut, jeragat dan jerawat.

RANGKAIAN PRODUK DNARS SKINCARE ::


A) SET TRIAL KULIT JERAWAT/BERMINYAK 

Penyelesaian kepada: Jeragat,Jerawat, Parut,Bintik Hitam, Kulit berminyak, Kusam, Kering, Pori terbuka, Garis halus dan resdung.


Tindakbalas:

* Menghaluskan dan megecilkan liang roma,

* Meyingkirkn minyak yang berlebihan pada wajah.

* Memundarkn garis-garis halus.

* Menegangkan wajah.
* Wajah akan jadi lebih cerah,gebu dan halus berseri-seri tanpa    parut, jeragat dan jerawat.


B) SET TRIAL KULIT NORMAL/JERAGAT

(Mengandungi : sabun susu beras+sabun collagen+cream siang+cream malam)

C) SABUN PEMUTIH BADAN


D) KRIM KU-NENG 
Untuk kulit normal/jeragat sahaja. (Jika bermasalah jerawat, tunggu sehingga masalah jerawat selesai baru boleh menggunakan krim ku-neng) Diformulasikan dari pati-pati herba yang terpilih termasuk 3 jenis kunyit. Pengguna akan dapat merasai perubahan pada kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur. - Menghilangkan jeragat/ parut pada wajah.-Membersihkan kulit wajah, wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan segar.-Yang utama adalah kerana ianya dapat mengembalikan aura/seri wajah secara semulajadi.-Menghilangkan garis-garis halus @ kedutan pada wajah. Penggunaan: Dipakai secara berselang seli bersama night cream. Pakai secara nipis sebelum tidur.

E) SILKY GOLD FOUNDATION (sesuai untuk kulit normal,jeragat,jerawat)

F) TONER TREATMENT 

1) Mengecilkan pori-pori dan menganjalkan kulit

2) Mengembalikan PH 5.5 pada kulit muka selepas di cuci
3) Estrak daripada tumbuhan untuk melembap dan menyegarkan kulit
4) Ada formula khas untuk merawat jerawat.

G) TONER COLLAGEN 

Untuk kulit normal, kulit jeragat sederhana/sedikit, kulit kering 
- mengecilkan liang pori.
-menyegarkan kulit.
- mengelakan kekeringan kulit.

TAWARAN PAKEJ MENARIK::

PAKEJ 1 : DNARS JERAWAT+ TONER TREATMENT+SILKY 
PAKEJ 2 : DNARS KRIM SIANG/MALAM/KUNENG
PAKEJ 3 : DNARS NORMAL+ TONER TREATMT+K. KUNENG+SILKY
PAKEJ 4 : DNARS NORMAL+TONER COLL+K. KUNENG+SILKY



Thursday, January 23, 2014

BEWARE !! HARUM MALAM FAKE!!!

Assalamualaikum

Dear readers,

Sekarang kecoh di perkatakan harum malam dah ada yang fake..
Whoaaa...kalo product dah hot confirm ramai nak tiru...almaklumlah..nak cepat kaya kan.

Kaya cepat..papa pon sesat..buat seller2 diluar sana..sila berhati-hati okeyy.

So kat sini saya nk share la cm.ner nak tau product tu fake ke ori

Check kt sini ye




CIRI-CIRI HARUM MALAM TIRUAN :-

GAMBAR 1 - Dibawah botol ada tulisan SIDNEY
GAMBAR 2 - Dibawah botol ada tulisan LIVE
GAMBAR 3 - Botol harum malam tiruan lembut dan boleh dikemekkan..Botol yg ori sangat keras dan memang x boleh dikemekkan langsung

Jadi semua ini ciri2 yg tiruan..sila la cek botol anda sekarang..kalau dapat yang tiruan sila la stop ambil sebab memang boleh effect kesihatan uolss..Semoga anda2 semua jangan tertipu lagi selepas ni..

P/S :Order here..confirm ori..


SMS/WHATSAPP : 013-9147413



Friday, January 10, 2014

PROMOSI HARGA BORONG

Assalamualaikum

Buat mereka di luar sana yang mencari product untuk belian borong..

Kini anda boleh berjimat dengan membuat belian secara borong

ROYAL SLIM LISHUO 
1 BOX : RM 90
2 BOX : RM150
3 BOX : RM200
10 BOX : RM650
FREE POS SEMENANJUNG

PERLA COFFEE
1 BOX : RM50
2 BOX : RM95
3 BOX : RM130
10 BOX : RM380
FREE POS SEMENANJUNG

MIRACLE SLIMMING COFFEE
1JAR : RM80
2 JAR : RM150
3 JAR : RM200
10 JAR : RM550
FREE POS SEMENANJUNG

EMILAY WHITENING, EMILAY COLLAGEN, EMILAY BREAST
1 PCS : RM40
3 PCS : RM85
5 PCS : RM130
10 PCS : RM250
FREE POS SEMENANJUNG

ROSE HAIR PERFUME
10 BOTOL RM180
30 BOTOL RM480
50 BOTOL RM780
FREE POS SEMENANJUNG

Whatsapp/sms/wechat : 013-9147414

Monday, January 6, 2014

PERLA COFFEE NOW SELF PICKING

Assalamualaikum.

Alhamdulillah... finally,

dapat juga melangkah lebih jauh walaupun hanya dengan 1 product sahaja.


Perla Coffee....now self picking di area Pasir Puteh dan Besut. coverage area 15 km sahaja.
Tiada COD unless stated ye!!

My mom and my sis pon consume this coffee...so, nk tgok result boleh la jumpe diaorng okeii

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.

Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkanPerla Coffee.

Antara kebaikan Perla Coffee 

✿ Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✿ Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
✿ Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
✿ Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✿ Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✿ Mengurangkan kedutan dan garis halus
✿ Mengecilkan liang pori
✿ Meningkatkan sistem imunisasi badan.
✿ Mengatasi masalh jerawat dan jeragat.

Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee.
✿ Serbuk Mutiara,
✿ Glutathione  
✿ Asid Hyaluronik

Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak?
- Mudah diserap oleh kulit & badan
- Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup)
- Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut

Kegunaan perubatan Cina tradisional:
- Mencegah penuaan kulit
- Membersihkan kulit
- Menanggalkan kesan bintik akibat usia tua pada kulit
- Memudakan kulit wajah
- Menyahtoksikkan sistem badan
- Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan-Menenangkan minda & meringankan tekanan
- Memberi tenaga / merangsang Qi badan
- Mengatur semula metabolisme badan
- Mengurangkan kegelisahan
- Menenangkan hati
- Merawat sakit kerongkong
- Mengurangkan demam-Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )
- Membetulkan sistem saraf
- Memperbaiki penglihatan
- Merawat insomnia
- Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
- Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
- Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
- Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi

Testimoni Perla Coffee


Hahaha...bibik pon nak cantik u'olls..





pick up area - Kedai Tepi Bukit Peraksi

untuk order melebihi 3 box please inform dulu...risau stock xde

boleh sms/whatsapp/wechat for more info : 013-9147413

harga : RM 65 include pos semenanjung