Saturday, July 26, 2014

SALAM LEBARAN

Assalamualaikum wrbt

Salam Lebaran buat semua readers.

Harap maaf kerana page ini sudah tidak aktif.

Insyallah, in future saya akan selalu update perkembangan terbaru product-product dan supplement kesihatan.


# full credit to owner pic ni and encik google search

Saturday, May 10, 2014

INAYAH BEAUTY BOOSTER SUPPLEMENT

Assalamualaikum

New product yang sedang hangat di perkatakan setiap hari...


Memperkenalkan supplement yang pasti mencetus fenomena pada tahun 2014:
Inayah Beauty Booster - The First  Supplement To Reveal Your Beauty.

Supplement lengkap No.1 Asia yang bertindak 3 dalam 1 iaitu anda pasti CANTIK SIHAT DAN LANGSING dengan Inayah Beauty Booster














anda bakal cantik kerana product ini menggunakan RAMUAN PURE SHARK COLLAGEN - yang pertama di pasaran Malaysia !! ikan ini tidak boleh di beli di pasar malam seperti talapia ataupon salmon.
kadar penyerapan paling pantas ke dalam badan.

KELEBIHAN PURE SHARK COLLAGEN
  • mengurangkan sengugut dan keputihan
  • kadar penyerapan lebih tinggi dari collagen lain
  • melegakan sakit sendi
  • melawan proses penuaan
  • menghilangkan ruam, jerawat, jeragat dan kedutan
  • meningkatkan sistem imunisasi badan
  • menggalakkan penumbuhan rambut
  • menguatkan kuku
  • mengurangkan garis halus dan kedutan
Anda bakal langsing disebabkan kami menggunakan ramuan soy lechitin yang berfungsi sebagai pemecah lemmak, penghapus selulit dan no more sembelit

KELEBIHAN SOY LECHITIN

  • meningkatkan daya ingatan
  • memecahkan lemak
  • membantu masalah imsonia
  • mencegah eczema
  • mecegah pengumpulan lemak dalam hati
  • membantu mempercepatkan metabolisma untuk membakar lemak
  • membantu dalam proses penghadaman
  • melangsingkan badan
  • mengekalkan bentuk badan ideal
anda bakal sihat cergas dan bertenaga kerana product ini mengandungi milk thistle- Tonik Hati No 1 Dunia. Ia digunakan untuk membuang toksin di dalam badan dan hati. Di syorkan 100% kepada penghisap rokok, yang minum alkohol, suka minum atau makan fast food dan pernah guna chemical product.

KELEBIHAN MILK THISTLE

  • tonik no.1 di dunia
  • membantu membina sel hati yang sihat
  • melegakan sembelit
  • menyingkirkan toksin dari hati
  • mengekakan sistem penghadaman
  • pengambilan secara berterusan selama beberapa bulan dapat meningkatkan penghasilan glutathione secara semulajadi
  • menurukan paras kolestrol
  • mencegah tumor payudara
  • menghilangkan rasa gatal, kemerahan, radang dan eczema
  • sebagai antioksidan 10x lebih kuat dari vitamin E
Anda bakal cerah glowing disebabkan penggunaan L-Gluthanione. 10x lebih berkesan daripada penggunaan biasa.

KELEBIHAN L-GLUTHATHIONE

  • menukar kulit gelap kepada kulit cerah gebu
  • warna kulit menjadi sekata, lembap dan tidak berminyak
  • lebih berkuasa dan kebal dalam penyerapan ke dalam badan berbanding glutathione
  • meningkatkan penyembuhan luka
  • menjadikan kulit lembut, licin, segar dan berseri
TESTIMONI INAYAH BEAUTY BOOSTER





















THE MOST IMPORTANT THING 



mereka telah berjaya...anda bila lagi

hurry up..place an order now!!!

whatsapp/sms : 013-9147413

Monday, April 21, 2014

SLIMMING CAPSULE

Assalamualaikum

kali ni nak share product slimming by Nina Skincare - My slimming Herbal

founder - sis Nina


 RM 70 semenanjung











Jamu lansing 100% herba resepi doktor,racikan seperti jamu di dalam kapsul dari bahan herba & tumbuh-tumbuhan iaitu : 
✔ Daun kumis kucing
✔ Daun jati belanda 100% dari tumbuhan semula jadi !!

ღ Kebaikkan Jamu Lansing - 
- Mengatasi kegemukan , Menurun & Menjaga berat badan , Membuat kita rasa sangat kenyang
- membakar semua lemak yang tidak diperlukan dalam badan & bertukar menjadi otot. Jadi tiada masalah kulit mengeleber selepas dapat berat badan yang diidamkan :)
- boleh menurunkan berat badan 5-7kg seminggu & ada yang pecah rekod turun sebanyak 12kg hanya dalam masa seminggu lebih sahaja :)


Cara pengambilan :-
- bagi yang berat bawah 80kg (1biji) manakala yang lebih 80kg (2biji) sehari. Makan pada waktu pagi sebelum sarapan 
- semasa mengamalkan slimming herbal ni, elakkan dari minum AIR SEJUK, AIS, KOPI, TEH, SUSU, AIR KELAPA MUDA. Ini kerana ais/air sejuk boleh menyebabkan lemak di dalam badan menjadi beku & berkumpul
- mesti makan nasi di waktu tengahari dengan kuantiti yang sedikit. Lebihkan makan sayur - sayuran & buah - buahan
- minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter sehari


 BEST SLIM



RM 40 s/s 







Best Slim Details :
Untuk membakar lemak dgn pantas dlm masa 30 hari, Best Slim gel lembut adalah pilihan terbaik.

Ia boleh menyekat selera makan , menggalakkan metabolisme , tiada cirit-birit dan tidak perlu bersenam



Penerangan Produk :

Best Slim gel lembut adalah 100% semula jadi untuk melangsingkan badan, ia boleh menggalakkan metabolisme dan meningkatkan tenaga, Membantu tubuh membakar lemak cepat dan menghapuskan pemendapan lemak.. Tidak perlu banyak senaman dan diet


ciri-ciri:
- 100% ekstrak herba
- tiada cirit-birit
- Selamat dan berkesan

Ciri-ciri kandungan:
1. Menggalakkan metabolisme lemak dan mencegah lemak skim bahan ke dalam bahan-bahan fungsian akan mengekalkan keseimbangan kalori sedutan badan dan penggunaan.

2 julap untuk melegakan perut dan sistem pembersihan gastrousus, cassia paling berkesan dalam mempromosikan diuresis dan laksatif santai.

Boleh dilepaskan lemak berlebihan dan toksin yang tidak diserap .
3. Mengurangkan lemak dalam darah, tekanan darah , anti- radiasi , radikal bebas dan anti -penuaan.

Kandungan :
Ekstrak Cassia , ekstrak Coix , ekstrak daun mulberi, ekstrak daun teratai , ekstrak sawi , kanji perubatan.

Dos yang disyorkan :
- Makan sebiji setiap hari sebelum sarapan atau selepas mengambil sarapan. ( Jangan mengambil lebih daripada dos yang disyorkan)
- Minum air yang banyak, Sekurang-kurang 3 liter sehari
- Jangan mengambil minuman atau makanan yang beralkohol & kurangkan minuman kopi dan teh

Tidak Sesuai untuk orang yang :
1 Penderitaan penyakit mental , Penggunaan ubat atau alkohol
2 Orang dengan hipertiroidisme , hati atau disfungsi buah pinggang
3. Risiko penyakit kardiovaskular , strok, mengandung dan menyusu

Spesifikasi: 650mg x 40biji x 1 botol
Jangka hayat : 24 bulan
Penyimpanan: Pastikan tempat yang sejuk dan kering, jauh daripada kanak-kanak

KAYLENA BEAUTY

Assalamualaikum

kali ni nak buat review about Kaylena Beauty inspire by Luniey Natasha a.k.a wife kepada pejaga gawang negara Khairul Fahmi Che Mat

For those yang belum mengenali Luniey...ni gambor dia okeyy






lawa kan...kulit dia pon shantekk...kalo rasa ni pic edit..p la stalker ig Luniey okeyy

dia sekarang dah femes giler lepas keluarkan brand sendiri jenama Kaylena Beauty.
yang penting product ni natural okeii...no chemical...plus dah dapat KKM pon..



KAYLENA BEAUTE' 5 IN 1 SET 
Ini dirumus khas dengan estrak ROSE HIP OIL ,ROSE HIP OIL telah membantu berjuta-juta orang mengatasi masalah kulit mereka.
Baru atau lama,parut,lekuk dan lain-lain kecacatan pada kulit dapat disembuhkan dengan segera oleh minyak yang membaik pulih yang semula jadi ini. 
Produk kami ini dirumuskan khas dengan pati buah-buahan dan estrak2 essential oil dari bahan alami yang dapat membantu membaiki sel2 kulit anda dari dalam. 
Produk kami ini sesuai untuk ; 
SEMUA JENIS KULIT 
SEMUA JENIS MASALAH KULIT 
SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR TANPA PENGGELUPASAN & BERKESAN DALAM MASA 2-3 MINGGU (*tergantung jenis kulit & hormon) 
Produk kami ini terutamanya dapat membantu kulit dari segi ; 
MASALAH TONA TIDAK SEKATA MENGATASI & MENYEBUHKAN MASALAH JERAWAT MEMUDARKAN PIGMENTASI 
MENGATASI MASALAH PENUAAN KULIT 
MEMBANTU MENGHIDRATKAN SEMULA KULIT ANDA DARI DALAM 
MENGURANGKAN KESAN TANDA REKAHAN & PORI TERBUKA 
MEMBANTU MENCERAHKAN KULIT DAN ETC 
 
TESTIMONI
 

 


 


 
 


 
 
 
 


 

 
KAYLENA BEAUTE' 5 IN 1 SET (1 set blh tahan 1-2 bulan) 
- 2 IN 1 GEL CLEANSER 30ML 
-ACTIVATING TONER 30ML 
- TREATMENT MOISTURISER 15GM 
- NIGHT CREAM 15GM 
- DAY CREAM SPF30 15GM
Harga;
RM183 (Semenanjung)
RM186 (Sabah Sarawak)
 
CEPAT-CEPAT WHATSAPP/ SMS TO ORDER

p/s : ramai yang tidak berpuas hati sebab stock selalu je sold out.
barang bagus..mesti hangat...nak..korang harus cepat-cepat order.nanti terlepas pulak

Thursday, February 6, 2014

SECRET SKIN WHITE COLLAGEN

Assalamualaikum

New Product released today



Actually product ni mendapat review terlebih dahulu dari isteri kepada Angkasawan Negra
Datin Dr Harlina. Doktor pun guna supplement ni tau nak tau klik link 2 tau  check here

Bahan-bahan utama:

Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell 


LULUS HALAL & JAKIM

LULUS KKM 

(Kementerian 

Kesihatan Malaysia)

100% kilang muslim halalan 

toyyiban

gunakan tanpa ragu-ragu


Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.

Inilah dia supplement PALING TERBAIK kerana bahan-bahannya LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA.

Apa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mampu berfungsi untuk anda ;
• Merangsang kolagen asal kulit 
• Menghalang sinar UV matahari 
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan dengan efektif
• Meningkatkan stem cell kulit 
• Pemutihan kulit lebih pantas 
• Kulit lebih anjal & muda 
• Menghilangkan kedutan 
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat 
• Menghilangkan parut hitam 
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik 
• Kulit kering menjadi lembap 
• Kulit kasar menjadi halus 
• Mengatasi penyakit kulit 
• Mengatasi masalah kulit rosak 
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Sesuai untuk ibu mengandung 
• Sesuai untuk ibu menyusu 
• Mengurangkan stretchmark 
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol 
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Meningkatkan kecergasan badan yang letih
• Membuang toksin 
• Sesuai untuk lelaki & wanita 
• Mengatasi masalah jantung, darah tinggi, kanser & kencing manis
• Sangat sesuai untuk usia 13 tahun hingga 90 tahun
• Sesuai diambil oleh orang tua yang sakit kronik
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu 
• Melangsingkan badan

7 FAKTA PENTING yang perlu anda tahu sebelum membeli produk collagen anda!!

1- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dlm sachet kerana serbuk tanpa sachet mengurangkan keberkesanan produk tersebut kerana tercemar dgn udara setiap kali anda buka penutup bekas utk mencedoknya.
2- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dalam sachet kerana serbuk tanpa sachet menyebabkan serbuk menjadi keras kerana terdedah kepada udara setiap kali membukanya.

3- Pastikan produk collagen anda tahan untuk dua bulan (60 hari) jika harganya berharga RM150 ke atas kerana lebih menjimatkan dan berbaloi utk wang anda.

4- Pastikan produk collagen anda berbentuk powder (serbuk) kerana kesan lebih pantas diserap ke dalam salur darah berbanding bentuk kapsul atau tablet.

5- Pastikan bahan-bahan utama dlm produk collagen anda tinggi kandungan stem cell dan anti-oxidant kerana tubuh anda memerlukan kandungan bahan yang tinggi untuk memulihkan kulit rosak dan kulit bermasalah

6- Pastikan anda mengamalkan minuman collagen dalam kehidupan seharian anda, kerana kulit mudah dimamah usia dan tercemar dengan radikal bebas menampakkan wajah anda lebih tua daripada usia sebenar.

7- Pastikan anda sentiasa mengamalkan minuman collagen jika tak mahu SUAMI berpaling kepada wanita lain yang lebih cantik 


TESTIMONI 










Now,

Dengan pembelian Secret Skin White Kawaii Collagen  anda layak mendapat free gift yang berharga RM 50 ( 1 botol tablet Chewable)

terlajak jimat ( tahan selama 2 bulan) dengan hanya RM 170 sahaja


p/s : wanita sanggup lakukan apa sahaja untuk cantik

whatsapp/sms/wechat : 0139147413 for more info and details