Friday, December 20, 2013

SATIN SKINZ -BAKAL MELETOPSSS

Assalamualaikum

lama sudah rasanya tidak update product terbaru dari mall sendiri...ahakz.

sekarang ni bz sikit...dan bisnes agak slow sbb dah lama tak buat posting kan...kalo sebelom ni kencang je buat posting.

okeiii...lupakan yang lain...

kali ni nak update sal new product iaitu Satin Skinz.

Yang penting Halal...ada kkm dan jugak bertaraf GMP u'ollss

How its look like...

meh tgok sini




fungsi dia :- 

Satin Skinz 1 box ada dua botol iaitu collagen dan vitamin.

Kelebihan Satin Skinz :
--------------------------
❀ Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih
❀ kulit lebih gebu, lembap dan tegang
❀ Menaikkan rona merah jambu pada wajah
❀ Wajah lebih segar dan berseri
❀ Menyekat pembentukan jerawat
❀ Menghilangkan parut 5x lebih cepat
❀ Memutihkan kawasan intim dan pelipat
❀ Meransangkan peningkatan kolagen
❀ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
❀ Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
❀ Mengurangkan kedutan halus

Cara Makan :
----------------
Penggunaan 2 biji sehari boleh tahan = 2 bulan
penggunaan 4 biji sehari boleh tahan = 1 bulan

P/s = Disarankan utk kotak pertama makan 4 biji shari...

SETIAP 1 BOTOL MENGANDUNGI 60 BIJI

HARGA TERMASUK POSTAGE :
--------------------------------------
1 BOX : RM180 (SM) ; RM190 (SS)
ღ 1 Box for 2 Month tau ღ

Perbezaan atara Botol Pink and Botol Biru.





► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)

★ Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
★ Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
★ Alpa Lipoic Acid (ALA)

Fungsi Natural Skin Enchancement Formula (Bottle Pink) :
☼ Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih dan segar !
☼ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
☼ Menaikkan rona merah jambu pada wajah (Pinkish)
☼ Wajah lebih segar dan berseri
☼ Menyekat pembentukan jerawat
☼ Menghilangkan parut 5x lebih cepat
☼ Memutihkan kawasan intim dan pelipat
☼ Meransangkan peningkatan kolagen
☼ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
☼ Glutathione merupakan anti oksidan yg bagus utk menghindari dari penyakit kronik seperti kanser






► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)

★ Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
★ Kolagen ikan kod
★ Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
★ Astaxanthin
★ Super Lemon ( Extra Vitamin C)


Fungsi Pure Vitamin C Rosehip (Bottle Biru) :
----------------------------------------------------
☼ Membantu dan menyokong proses pencerahan kulit dengan cepat.

(Hanya dengan gabungan istimewa dari PURE GLUTATHIONE dr botol PINK)

☼ Mengecutkan dan memudarkan jerawat dengan 5x lebih cepat !
☼ Menghilangkan garisan halus pada muda dan badan
☼ Merawat eczema, ruam dan gatal-gatal akibat alergi dan resdung
☼ Rambut lebih kuat dan tidak mudah gugur
☼ Peningkatan metabolisme tubuh badan 3x ganda
☼ Membuang tokisn dan membersihkan darah kotor
☼ Memulihkan sakit sendi dan otot
☼ Memberi kecergasan badan sepanjang hari
☼ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser
 
 
 

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH SATIN SKINZ
 
► Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.

► Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.

Satin bermaksud = kulit yang Putih merah jambu, halus, licin, berseri serta bersinar-sinar sehebat satin !

Skinz bermaksud = Formula whitening yang bertepatan dengan semua jenis kulit dan metabolisma KHAS untuk orang asia yang mudah gelap di celah lipatan, kulit terlalu kering dan berminyak

► Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

► Satin Skinz memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal

► Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan

► Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!!



TESTIMONI 





bagi mereka yang nak cantik...

anda harus baca ini okeiii

SOALAN :
Bolehkah saya hanya amalkan PURE GLUTATHIONE dari botol PINK sahaja?

JAWAPAN :
Tidak boleh. Satin skinz perlu di ambil serentak..tidak boleh berasingan kerana ahli farmasi telah membuat formulasi yg sangat bertepatan dgn dosage untuk setiap individu. Botol pink berfungsi utk pemutihan kulit.. dan botol biru berfungsi utk sokong bahan-bahan dari botol PINK supaya dapat diserap dan diterima oleh sistem badan secara sempurna..

Peranan Botol biru adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ yang membolehkan kulit menjadi lebih cerah. *Reduced Glutathione bukan lah bermaksud Glutathione telah dikurangkan, tetapi, Reduced Glutathione merujuk kepada Glutathione yang mempunyai gred yang bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione
.


cara pengambilan Satin Skinz

CARA PENGAMBILAN
► Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink... Perlu di telan/ di hisap serentak !
► Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum breakfast) dan sebelum tidur
► Disarankan ambil semasa perut kosong
► Minum air masak sebanyak 3-5 liters sehari utk kadar serapan yang paling sempurna
 
HARGA : 
1BOX UTK 2 BOTOL : RM180
Mengandungi 120 biji 
Kegunaan utk 2bulan

FREE POSLAJU SEMENANJUNG