Tuesday, October 15, 2013

KRIM IBU PUTIH MEMANG BERKESAN

Assalamualaikum

Hangat di perkatakan tentang keajaiban krim ibu putih...

Okeii..apa itu ibu putih

Tengok sini


Nak senang citer..cop j la ibu putih Adira..at least tak la confius dengan pati ibu putih janna lawwa kan..

fungsi dan kelebihan krim ibu putih ni :-

♡ mencerahkan kulit seawal seminggu (betul tu tapi depends pada kulit muka juga la kan)

♡ kecerahan di alami sekata dan natural

♡ tiada kesan sampingan

♡ tiada penggelupasan

♡menghaluskan pori-pori

♡menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan.

♡ menghilangkan parut dan cela

♡mencerahka bahagian-bahagian lain yang gelap seperti celah peha,ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.

♡ sesuai di gunakan di bahagian lain badan

CARA MENGAPLIKASIKAN IBU PUTIH 

♥ sapu dulu krim muka atau losyen badan kemudian calitkan sedikit sahaja krim ibu putih dan ratakan

♥ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim malam atau losyen

♥ ATAU sapu krim ibu putih pada badan @ muka directly

Tapi kalau apply krim directly tanpa campur, cepat je habis..tapi kesan pon cepat la compared ngn mix kn..

Berat ibu putih ni hanya 20g dengan harga RM 45 .
Compare ngn Pati Ibu Putih Janna Lawwa
30 g dengan harga 85

Kepada yang beminat nak beli borong..boleh pm

Harga pasti menarik

Whatsapp 0139147413


No comments:

Post a Comment