Monday, October 28, 2013

SALES BERMULA 28.10.13 - 31.10.13

Assalamualaikum

Berikut adalah Harga Sales Yer

sah sehingga 31.10.13 (12.00 tengah hari sahaja)




FELINA X LOSS LOTION + free gift
1 : RM65

OPA SNOW
1 : RM 75
3 : RM170

SECRET BUST UP + free gift
1 : RM 110
2 : RM200


ICYCOOL
1 : RM 65
3 : RM135

PMCVC + free gift
1 : RM65
2 : RM110

SET SPA POMOGRANATE (4tube)
4 TUBE : RM70

COLLAGEN PLUS VIT E
1 : RM30
4 : RM100

THANYAPORN
1 : RM 45

BIOANNE
1 : RM40

COMBO THANYAPORN + BIO ANNE + free gift
1SET : RM 75

MZ SOAP
1 : RM 45
3 : RM 110

EMILAY + free gift
1 : RM 40
3 : RM 110

PERLA COFFEE
1 : RM 58
3 : RM140


FIGURE UP + free gift
1 : RM 45
3 : RM 110


AURORA SX + free gift
1 : RM120

AURORA COLLA + free gift
1 : RM120

MZ FAT2FIT
1 : RM 65
3 : RM170

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC
1 : RM90
2 : RM160

ADVANCE SLIM
1 : RM95
3 : RM200
7 : RM370

MAIXARA WHITE ESSENTIAL (MWE) + free gift
1 : RM 100

MAIXARA C WITH HA + free gift
1 : RM75

MAIXARA SLIM LOOK LOTION
1 : RM60

AURA CHOC (WITH SHAKER ,TRIAL AURASHINE)
1 : RM120

AURA WHITE LEMON BERRY
1 : RM110 (WITH SHAKER, NANO SERUM)

AURASLIM (WITH SHAKER , NANO SERUM)
1 : RM120

AURASHINE + free gift
1 : RM78

FERSKIN + free gift
1 : RM55
3 : RM130

FERWHITE 1 KG + FREE SHAKER
1 : RM110

FERWHITE 500mg + FREE SHAKER
1 : RM75


VIT C 1000mg (PHG PHARMA)
30 biji : RM 35
100biji : RM65

VIT C 500Mg (PHG PHARMA)
100 biji : RM60

IBU PUTIH JANNA LAWWA (30g) + free gift
1 : RM80

IBU PUTIH (20g)
1 : RM35
3 : RM 80

SET SKINCARE ADIRA + IBU PUTIH + free gift
1 : RM 70

SET SKINCARE ADIRA + free gift
1 : RM 55

ALASKA SET (2 SABUN + 1 GLOWTOUCH+ 2 SERUM)
1 : RM115

RADIGLOW + FREE FAT BURNER + FREE GIFT
RM 150


SINUS CURE + FREE GIFT
1 : RM55
3 : RM135

JAMU PERAWAN
1 : RM35
3 : RM 90

KAPSUL TUNJUK LANGIT
1 : RM 45

JAMU SERI BONDA
1 : RM40
5 : RM150
10 : RM280


STAY FIT
1 : RM65
3 : RM130

KRYOLAN SUPRA FOUNDATION 7g
1 : RM35
2 : RM60
5 : RM120
10 : RM180

KRYOLAN SUPRA 55G
1 : RM110
2 : RM200

WONDERGLOW GOLD SERIES
1 : RM 110

NOUR AIN SKINCARE (complete seT) + free gift
1 : RM85

NOUR AIN SKINCARE (basic set)
1 : RM55
 
whatsapp/sms to order : 013-9147413




♥♡ CRAZY SALES ♡♥

Assalamualaikum

AKAN DATANG


JANGAN LEPASKAN PELUANG



Thursday, October 24, 2013

FANGNAIER NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD SPECIAL EDITION

Original Slimming Suit Natural Bamboo Deluxe (Quality Guarantee)
Terlaris di JEPUN !!!!



Kenapa Di panggil DELUXE NBC ?

Ia adalah versi upgrade daripada natural bamboo yang lama
Yelah setiap benda mesti ada upgrade kan

Corset terlaris pernah dijual, kerana paling selesa dan boleh dipakai setiap hari dan paling penting berkesan 

Ciri2 utama:
Kain lebih berkualiti
Kotak packing wajah baru dan lebih cantik
Ada labelling



 Kualiti lebih baik sebelumnya, memperkenalkan New!!! Deluxe Natural Bamboo

DELUXE Bamboo Slimming Suit diperbuat dr Jenis Kain yg cukup berkualiti tinggi, Manfaatnya banyak, Dengan Harga Yang rendah
Mengapa perlu pilih DELUXE Bamboo Slimming Korset

~Korset ni tiada tulang seperti korset-korset lain. Bila pakai,tidak akan rasa sakit.

~Korset ni dalam bentuk one piece. Dimana hanya sekali sarung dan akan membentuk tubuh anda.

~Anda tidak perlu risau korset bergulung ke atas dan menekan bahagian payudara. Sangat selesa.

~ Korset ini tiada cangkuk, tiada zip, tak perlu melilit. Mudah dan cepat pemakaiannya.

~ Bahagian atas, design adalah bawah cup bra. Jadi tiada masalah untuk ibu yang menyusukan anak. Malah payudara juga akan terbentuk cantik.

~ Boleh membetulkan postur badan anda.

~ Korset ini dari benang arang buluh yg terpilih(kain berkualiti tinggi)
Terbuat dari ARANG BAMBU ALAMIMerupakan pakaian dalam anti bakteri sekaligus dirancang secara khusus oleh ahli kecantikan dan ahli anatomi tubuh untuk membentuk tubuh langsing ideal.

NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE sangat selesa dipakai dan memiliki 4 fungsi utama untuk :

- NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE Mengencangkan payudara
- NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE Mengencangkan otot perut
- NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE Mengangkat punggung
- NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE Membentuk paha

Jadikan Natural Bamboo Slimming Suit Deluxe sebagai pakaian dalam anda sesuai dipakai setiap hari selama 8jam atau lebih



Perbezaan Standard Dan Deluxe
Dynamic shift fat design
Unique Pesicion Weaving
Solid cutting
Bhgn Pinggang Dan Peha LEBIH FIT
Kain Di bahagian Dalam LEBIH Lembut
Ada Chop FAGNAIER Di dada
Ada TAG LABEL di baju


✔ MUDAH DIPAKAI
✔ KAIN TIDAK GATAL DAN PANAS
✔ TERBUKTI BERKESAN
✔ MEMBANTU PEMBENTUKAN BADAN LEBIH LANGSING
✔ MENCEGAH SAKIT BELAKANG
✔ YANG PENTING ANDA MAMPU MILIK


✔ PRODUK HOT





1) Menegangkan payudara (Breast up)
- Natural bamboo dapat memberikan kekuatan bagi tulang belakang anda supaya menegak sambil menaikkan buah dada anda ke bentuk yang lebih cantik dan anjal.

2) Merampingkan pinggang (Abdominal tightening)
-Natural Bamboo dapat membentuk pinggang anda supaya lebih ramping serta dapat menutupi lebihan lemak di bahagian itu supaya nampak rata dan dalam keadaan yang selesa dengan memakainya anda akan kelihatan lebih berkeyakinan dengan diri sendiri.

3) Menaikkan punggung (Buttocks lift)
-Natural Bamboo dapat menaikkan keseluruhan kawasan punggung anda supaya nampak lebih anjal dan terletak.

4) Mengecilkan peha (Leg shaping)
-Natural Bamboo dapat membentuk peha serta kaki anda supaya kelihatan kecil,cantik dan menawan.


5) Mengempiskan perut
-Natural Bamboo dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus dapat mengempiskan perut anda.

Terdapat dalam 3 size :
S-M suitable for 40-60kg
Hip : 84-94cm Waist : 62-72cm

L-XL suitable for 60-80kg
Hip : 98-105cm Waist : 76-81cm

XXL-XXXL suitable for 80-100kg
HIP : 108CM-117CM WAIST: 82CM-110CM


Cara Penggunaan
* MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.

Cara Cucian
Perhatian & Ingat!!
- Mencuci menggunakan tangan dengan deterjen biasa.
- Peras dengan lembut,cuci & biarkan kering di tempat sejuk
- Jangan menggunakan pemutih
- Jangan menggunakan mesin cuci atau pengering
- Mencuci dengan menggunakan tangan hanya untuk menghindari cacat 
/kerosakan





TAMPIL RAMPING DAN LANGSING DALAM 1 BULAN 

Kurang Keyakinan & Kecewa bila lihat perut dan badan anda di cermin?

Anda mampu bantu mengurangkan dan tutup bahagian-bahagian berlebihan atau yang ngeri itu.

Dapatkan "NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" Original yang berkualiti tinggi dari “Fangnaier Natural Bamboo Charcoal Slimming Suit”

Kenapa perlu dapatkan "NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" dari kami?

✔ Kami mengimport"NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" ORIGINAL yang berkualiti tinggi secara terus daripada pengeluar .

✔ Awas!! Banyak "NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" Tiruan yang terdapat di pasaran. BAMBOO tiruan mempunyai elasticity yang rendah berbanding yang original. dan tidak diperkukuhkan dengan gentian fibre.

Dapatkan "NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" yang ORIGINAL dari kami dengan harga mampu milik sekarang.



HARGA KAMI

1 SET - RM 50 (include postage)

belian borong

6pcs @ RM 35 each - RM 210 - ( not include postage)


apa lagi:-

pm/whatsapp/sms : 013-9137413

ADIRA SKINCARE - NEW PACKAGING

Assalamualaikum

salam readers.

sekarang ni, ada new packaging untuk Adira Skincara tau,,

kalau dulu warna biru..sekarang warna merah u'olls..

merah itu warna HOT okeii


FULL SET= KRIM MALAM ,SIANG,SABUN DAN IBU PUTIH
TRIAL SET=KRIM MALAM ,SIANG,SABUN
IBU PUTIH SAHAJA PUN ADA


FLAWLESS SKINACARE (TRIAL SET)
- SABUN SUSU 30GM
- NIGHT CREAM 20GM
- DAY CREAM 20GM (SPF 30)
***** harga RM 65

FLAWLESS SKINCARE + IBU PUTIH (FULL SET)
- SABUN SUSU 30GM
- NIGHT CREAM 20GM
- DAY CREAM 20GM (SPF 30)
- IBU PUTIH 20g
*** harga RM 90


IBU PUTIH SAHAJA
** harga RM 45

* FREE POS SEMENANJUNG
* SABAH / SARAWAK ADD RM5


=================
KEBAIKAN IBU PUTIH
================


*KRIM IBUPUTIH/MAGIC CREAM –DOUBLE EXTRA WHITENING,MIX WITH NIGHT CREAM (UNTUK KESAN YANG LEBIH CEPAT & PERMANENT CAMPURKAN DENGAN KRIM IBUPUTIH)

=====================
KEBAIKAN FLAWLESS SKINCARE
=====================
Kegunaan
- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada pengelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat & jeragat
- menghilangkan parut
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2.

tunggu apa lagi.

boleh lah pm cepat-cepat yer

RADIGLOW : RAHSIA IRMA HASMIE


Hi Radiglow lovers! 
Kami hasilkan Produk Premium ini khas buat anda yg inginkan produk berkualiti dgn harga mampu dimiliki walaupun ianya setaraf produk berjenama antarabangsa.

Ianya merupakan suplimen tambahan terbaik untuk kesihatan luaran dan dalaman juga terbaik untuk kecantikan kulit.

Suplimen tambahan yg lengkap untuk membekalkan nutrisi secukupnya yg diperlukan untuk tubuh badan manusia.

Bungkusan kotak yg eksklusif terdiri dari 2 botol yg comel dan mudah utk dibawa kemana shj. 1 tinggal di rumah dan 1 di simpan dlm handbag.

Didatangkan dlm bentuk tablet dengan cara pemakanan yg cukup mudah. Selain boleh ditelan bersama air, Radiglow juga boleh dihisap atau kunyah kerana ianya sungguh enak rasa masam manis blackcurrant.

Kandungan terdiri daripada 5 bahan bermutu tinggi yang terpilih antaranya : 

1⃣ L-GLUTATHIONE
2⃣ ASTAXANTHIN
3⃣ HYDROLYZED FISH COLLAGEN (porgy fish)
4⃣ VITAMIN C
5⃣ BLACKCURRANT EXTRACT




FREE GIFT MENARIK

2 BOTOL - RM 180
4 BOTOL - RM 310







Rahsia Pelakon Jelita IRMA HASMIE kekal bertenaga sepanjang hari di bulan puasa kini dikongsi bersama anda.

-----> Beliau mengamalkan RADIGLOW setiap hari bukan sahaja utk kulit yg cerah dan berseri malahan juga utk kesihatan dalaman kerana RADIGLOW membekalkan nutrisi secukupnya yg diperlukan oleh tubuh badan kita.

-----> Amalkan 2 biji RADIGLOW setiap hari di Bulan Ramadhan ini utk kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari.

Kami amat perihatin dgn kesihatan kami, anda ...bagaimana?
JOM RADIGLOW!


20 kebaikan RADIGLOW yang anda perlu tahu..Premium Supplement #1 di Malaysia TERBAIK utk kesihatan dan kecantikan kulit anda! 


KEBAIKAN RADIGLOW
  • mencerahkan serta membuat tona kulit sekata dan berseri
  • memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
  • menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembap
  • mengurangkan kedutan dan garis-garis halus 
  • mengecilkan pori-pori kulit
  • melindungi dari sinaran UV
  • menguatkan dan mencantikkan kuku dan rambut
  • meingkatkan sistem imunisasi badan
  • mengurangi sistem imunisasi badan
  • mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
  • mengurangi radikal bebas dan toksin dalam badan
  • mengurangi masalah jerawat dan jeragat
  • mengurangi sakit radang dan sendi
  • baik untuk mata
  • sesuai untuk ibu hamil dan menyusu bayi
  • membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
  • menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
  • meningkatkan kualiti tidur
  • sesuai untuk lelaki dan perempuan





Hey dolls! Nak tau tak? Kolagen terpilih yg ada dalam RADIGLOW banyak fungsinya utk tubuh badan kita antaranya :

1) UNTUK KESIHATAN DAN KECANTIKAN KULIT
- Kolagen menganjalkan kulit
- Menjadikan kulit semakin gebu
- Menjaga keseimbangan kelembapan kulit
- Mengurang dan menghilangkan kesan kedutan kulit
- Menghilangkan jeragat dan bintik hitam
- Mengurangkan kesan parut lama

2) KEKENDURAN KULIT AKIBAT PERTAMBAHAN USIA

- Kolagen membantu menganjalkan dan mencantikkan bentuk payudara
- Menganjalkan bahagian pinggul dan bawah perut

3) RAMBUT DAN TUMIT KAKI

- Menguatkan struktur rambut
- Menghaluskan kulit kaki dengan merawat tumit yang pecah menjadi licin dan lembut

Supplement TERBAIK untuk kesihatan juga kecantikan luaran dan dalaman. 

Didatangkan 2 botol RADIGLOW dalam kotak comel bersama FREE GIFT (Green Mask/Seru/ Cleanser)  Dari Seri Udani. Nyata berbaloi2



harga pasaran

1set - RM 180
2 set - RM 310

sms/ whatsapp : 013-9147413









FIGURE UP BORONG - LATEST UPDATE

Assalamualaikum,

Attention,

Khas buat mereka yang mencari product untuk kuruskan badan, tetapi kekurangan modal,

Jangan risau..

saya ada jalan penyelesaiannya.

Jimat dan berkesan



Dengan hanya 1 botol , anda mampu turunkan berat sebanyak 5 kg dalam masa sebulan.

Akak ni berjaya turun 6kg hanya 3 minggu ok!!




Fenomena Figure -Up sedang mengegar pasaran sekarang ini.Mudah dan berkesan.Hanya dengan mengambil 1 biji capsul sebelum sarapan pagi setiap hari dan minum segelas air putih.Makan seperti biasa tanpa perlu berlapar atau mengikut jadual. Tidak perlu berdiet. Hanya perlu banyakkan minum air putih. 

Hasil dijamin dapat dilihat selepas 5 hari pengambilan!
* Semestinya 100% HALAL
* 100 % Herba tanpa sebarang bahan kimia
* Boleh diamalkan ketika datang bulan.
* Boleh diambil oleh ibu yang sedang menyusu (Anak 7 bulan ke atas)
* Mengandung tidak dibenarkan
* Tiada pantang larang dalam pemakanan


Semua bahan-bahan yang terdapat dalam Kapsul Figure-Up adalah 100% Bahan Semulajadi dan ianya berfungsi untuk melangsingkan badan serta membakar lemak dalam badan.

Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. 




Dengan hanya 1 kapsul sehari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari).
Figure Up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure Up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.

TESTIMONI PENGGUNA






Harga Pasaran :-

1 botol - RM 50 ( include postage)
3 botol - RM 130 ( add RM 5 for postage)

Harga Borong

10 botol - RM 300 ( postage RM 10)
50 botol - RM 1250 ( postage 30)

***** 1 botol tahan 1 bulan
hanya consume 1 biji satu hari
banyakkan minum air masak dan buah- buahan

sms/ whatsapp : 013-9147413

facebook page :official web page