Friday, December 20, 2013

SATIN SKINZ -BAKAL MELETOPSSS

Assalamualaikum

lama sudah rasanya tidak update product terbaru dari mall sendiri...ahakz.

sekarang ni bz sikit...dan bisnes agak slow sbb dah lama tak buat posting kan...kalo sebelom ni kencang je buat posting.

okeiii...lupakan yang lain...

kali ni nak update sal new product iaitu Satin Skinz.

Yang penting Halal...ada kkm dan jugak bertaraf GMP u'ollss

How its look like...

meh tgok sini




fungsi dia :- 

Satin Skinz 1 box ada dua botol iaitu collagen dan vitamin.

Kelebihan Satin Skinz :
--------------------------
❀ Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih
❀ kulit lebih gebu, lembap dan tegang
❀ Menaikkan rona merah jambu pada wajah
❀ Wajah lebih segar dan berseri
❀ Menyekat pembentukan jerawat
❀ Menghilangkan parut 5x lebih cepat
❀ Memutihkan kawasan intim dan pelipat
❀ Meransangkan peningkatan kolagen
❀ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
❀ Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
❀ Mengurangkan kedutan halus

Cara Makan :
----------------
Penggunaan 2 biji sehari boleh tahan = 2 bulan
penggunaan 4 biji sehari boleh tahan = 1 bulan

P/s = Disarankan utk kotak pertama makan 4 biji shari...

SETIAP 1 BOTOL MENGANDUNGI 60 BIJI

HARGA TERMASUK POSTAGE :
--------------------------------------
1 BOX : RM180 (SM) ; RM190 (SS)
ღ 1 Box for 2 Month tau ღ

Perbezaan atara Botol Pink and Botol Biru.





► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)

★ Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
★ Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
★ Alpa Lipoic Acid (ALA)

Fungsi Natural Skin Enchancement Formula (Bottle Pink) :
☼ Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih dan segar !
☼ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
☼ Menaikkan rona merah jambu pada wajah (Pinkish)
☼ Wajah lebih segar dan berseri
☼ Menyekat pembentukan jerawat
☼ Menghilangkan parut 5x lebih cepat
☼ Memutihkan kawasan intim dan pelipat
☼ Meransangkan peningkatan kolagen
☼ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
☼ Glutathione merupakan anti oksidan yg bagus utk menghindari dari penyakit kronik seperti kanser






► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)

★ Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
★ Kolagen ikan kod
★ Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
★ Astaxanthin
★ Super Lemon ( Extra Vitamin C)


Fungsi Pure Vitamin C Rosehip (Bottle Biru) :
----------------------------------------------------
☼ Membantu dan menyokong proses pencerahan kulit dengan cepat.

(Hanya dengan gabungan istimewa dari PURE GLUTATHIONE dr botol PINK)

☼ Mengecutkan dan memudarkan jerawat dengan 5x lebih cepat !
☼ Menghilangkan garisan halus pada muda dan badan
☼ Merawat eczema, ruam dan gatal-gatal akibat alergi dan resdung
☼ Rambut lebih kuat dan tidak mudah gugur
☼ Peningkatan metabolisme tubuh badan 3x ganda
☼ Membuang tokisn dan membersihkan darah kotor
☼ Memulihkan sakit sendi dan otot
☼ Memberi kecergasan badan sepanjang hari
☼ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser
 
 
 

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH SATIN SKINZ
 
► Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.

► Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.

Satin bermaksud = kulit yang Putih merah jambu, halus, licin, berseri serta bersinar-sinar sehebat satin !

Skinz bermaksud = Formula whitening yang bertepatan dengan semua jenis kulit dan metabolisma KHAS untuk orang asia yang mudah gelap di celah lipatan, kulit terlalu kering dan berminyak

► Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

► Satin Skinz memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal

► Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan

► Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!!



TESTIMONI 





bagi mereka yang nak cantik...

anda harus baca ini okeiii

SOALAN :
Bolehkah saya hanya amalkan PURE GLUTATHIONE dari botol PINK sahaja?

JAWAPAN :
Tidak boleh. Satin skinz perlu di ambil serentak..tidak boleh berasingan kerana ahli farmasi telah membuat formulasi yg sangat bertepatan dgn dosage untuk setiap individu. Botol pink berfungsi utk pemutihan kulit.. dan botol biru berfungsi utk sokong bahan-bahan dari botol PINK supaya dapat diserap dan diterima oleh sistem badan secara sempurna..

Peranan Botol biru adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ yang membolehkan kulit menjadi lebih cerah. *Reduced Glutathione bukan lah bermaksud Glutathione telah dikurangkan, tetapi, Reduced Glutathione merujuk kepada Glutathione yang mempunyai gred yang bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione
.


cara pengambilan Satin Skinz

CARA PENGAMBILAN
► Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink... Perlu di telan/ di hisap serentak !
► Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum breakfast) dan sebelum tidur
► Disarankan ambil semasa perut kosong
► Minum air masak sebanyak 3-5 liters sehari utk kadar serapan yang paling sempurna
 
HARGA : 
1BOX UTK 2 BOTOL : RM180
Mengandungi 120 biji 
Kegunaan utk 2bulan

FREE POSLAJU SEMENANJUNG
 

Wednesday, November 20, 2013

GEBU DENGAN HANYA SECAWAN KOPI !!!!! PERLA COFFEE TERBUKTI


nak gebu tapi tak boleh tinggalkan kopi?? kopi ibarat nyawa kedua anda??
Kini dengan Perla coffee, anda boleh tampil putih gebu seperti meraka yang lain.

CERAH , GEBU , GLOWING ,BEBAS JERAWAT , BEBAS JERAGAT !!!
BOLEH TUKAR COFFEE ANDA DGN PERLA COFFEE... !!!!
100% NO KAFEIN & SELAMAT DI AMALKAN !
JENAMA YG SEMAKIN MENJADI SEBUTAN & REBUTAN SKRG..
RASA YG SEDAPPPP UOOLLSSS !!!
SEMESTINYA HARGA BERATUTAN !!!
 

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.

Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkanPerla Coffee. 

Antara kebaikan Perla Coffee
Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
mengurangkan kedutan dan garis halus
mengecilkan liang pori
meningkatkan sistem imunisasi badan.
mengatasi masalh jerawat dan jeragat.

Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee.
Serbuk Mutiara,
Glutathione  
Asid Hyaluronik
 
 
Serbuk Mutiara 
MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit.

Glutathione
GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.

Asid Hyaluronik
ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan. Kandungan Asid Hyaluronik dalam badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee.

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh badan anda.

TESTIMONI PENGGUNA PERLA COFFEE


 





1 BOX : 20sachet : RM65 sm / RM70ss
3 BOX : 60Sachet : RM150 sm / RM160ss
 
untuk tempahan :
 
whatsapp/sms/wechat : 013-9147413  

Monday, October 28, 2013

SALES BERMULA 28.10.13 - 31.10.13

Assalamualaikum

Berikut adalah Harga Sales Yer

sah sehingga 31.10.13 (12.00 tengah hari sahaja)




FELINA X LOSS LOTION + free gift
1 : RM65

OPA SNOW
1 : RM 75
3 : RM170

SECRET BUST UP + free gift
1 : RM 110
2 : RM200


ICYCOOL
1 : RM 65
3 : RM135

PMCVC + free gift
1 : RM65
2 : RM110

SET SPA POMOGRANATE (4tube)
4 TUBE : RM70

COLLAGEN PLUS VIT E
1 : RM30
4 : RM100

THANYAPORN
1 : RM 45

BIOANNE
1 : RM40

COMBO THANYAPORN + BIO ANNE + free gift
1SET : RM 75

MZ SOAP
1 : RM 45
3 : RM 110

EMILAY + free gift
1 : RM 40
3 : RM 110

PERLA COFFEE
1 : RM 58
3 : RM140


FIGURE UP + free gift
1 : RM 45
3 : RM 110


AURORA SX + free gift
1 : RM120

AURORA COLLA + free gift
1 : RM120

MZ FAT2FIT
1 : RM 65
3 : RM170

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC
1 : RM90
2 : RM160

ADVANCE SLIM
1 : RM95
3 : RM200
7 : RM370

MAIXARA WHITE ESSENTIAL (MWE) + free gift
1 : RM 100

MAIXARA C WITH HA + free gift
1 : RM75

MAIXARA SLIM LOOK LOTION
1 : RM60

AURA CHOC (WITH SHAKER ,TRIAL AURASHINE)
1 : RM120

AURA WHITE LEMON BERRY
1 : RM110 (WITH SHAKER, NANO SERUM)

AURASLIM (WITH SHAKER , NANO SERUM)
1 : RM120

AURASHINE + free gift
1 : RM78

FERSKIN + free gift
1 : RM55
3 : RM130

FERWHITE 1 KG + FREE SHAKER
1 : RM110

FERWHITE 500mg + FREE SHAKER
1 : RM75


VIT C 1000mg (PHG PHARMA)
30 biji : RM 35
100biji : RM65

VIT C 500Mg (PHG PHARMA)
100 biji : RM60

IBU PUTIH JANNA LAWWA (30g) + free gift
1 : RM80

IBU PUTIH (20g)
1 : RM35
3 : RM 80

SET SKINCARE ADIRA + IBU PUTIH + free gift
1 : RM 70

SET SKINCARE ADIRA + free gift
1 : RM 55

ALASKA SET (2 SABUN + 1 GLOWTOUCH+ 2 SERUM)
1 : RM115

RADIGLOW + FREE FAT BURNER + FREE GIFT
RM 150


SINUS CURE + FREE GIFT
1 : RM55
3 : RM135

JAMU PERAWAN
1 : RM35
3 : RM 90

KAPSUL TUNJUK LANGIT
1 : RM 45

JAMU SERI BONDA
1 : RM40
5 : RM150
10 : RM280


STAY FIT
1 : RM65
3 : RM130

KRYOLAN SUPRA FOUNDATION 7g
1 : RM35
2 : RM60
5 : RM120
10 : RM180

KRYOLAN SUPRA 55G
1 : RM110
2 : RM200

WONDERGLOW GOLD SERIES
1 : RM 110

NOUR AIN SKINCARE (complete seT) + free gift
1 : RM85

NOUR AIN SKINCARE (basic set)
1 : RM55
 
whatsapp/sms to order : 013-9147413




♥♡ CRAZY SALES ♡♥

Assalamualaikum

AKAN DATANG


JANGAN LEPASKAN PELUANG



Thursday, October 24, 2013

FANGNAIER NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD SPECIAL EDITION

Original Slimming Suit Natural Bamboo Deluxe (Quality Guarantee)
Terlaris di JEPUN !!!!



Kenapa Di panggil DELUXE NBC ?

Ia adalah versi upgrade daripada natural bamboo yang lama
Yelah setiap benda mesti ada upgrade kan

Corset terlaris pernah dijual, kerana paling selesa dan boleh dipakai setiap hari dan paling penting berkesan 

Ciri2 utama:
Kain lebih berkualiti
Kotak packing wajah baru dan lebih cantik
Ada labelling



 Kualiti lebih baik sebelumnya, memperkenalkan New!!! Deluxe Natural Bamboo

DELUXE Bamboo Slimming Suit diperbuat dr Jenis Kain yg cukup berkualiti tinggi, Manfaatnya banyak, Dengan Harga Yang rendah
Mengapa perlu pilih DELUXE Bamboo Slimming Korset

~Korset ni tiada tulang seperti korset-korset lain. Bila pakai,tidak akan rasa sakit.

~Korset ni dalam bentuk one piece. Dimana hanya sekali sarung dan akan membentuk tubuh anda.

~Anda tidak perlu risau korset bergulung ke atas dan menekan bahagian payudara. Sangat selesa.

~ Korset ini tiada cangkuk, tiada zip, tak perlu melilit. Mudah dan cepat pemakaiannya.

~ Bahagian atas, design adalah bawah cup bra. Jadi tiada masalah untuk ibu yang menyusukan anak. Malah payudara juga akan terbentuk cantik.

~ Boleh membetulkan postur badan anda.

~ Korset ini dari benang arang buluh yg terpilih(kain berkualiti tinggi)
Terbuat dari ARANG BAMBU ALAMIMerupakan pakaian dalam anti bakteri sekaligus dirancang secara khusus oleh ahli kecantikan dan ahli anatomi tubuh untuk membentuk tubuh langsing ideal.

NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE sangat selesa dipakai dan memiliki 4 fungsi utama untuk :

- NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE Mengencangkan payudara
- NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE Mengencangkan otot perut
- NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE Mengangkat punggung
- NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE Membentuk paha

Jadikan Natural Bamboo Slimming Suit Deluxe sebagai pakaian dalam anda sesuai dipakai setiap hari selama 8jam atau lebih



Perbezaan Standard Dan Deluxe
Dynamic shift fat design
Unique Pesicion Weaving
Solid cutting
Bhgn Pinggang Dan Peha LEBIH FIT
Kain Di bahagian Dalam LEBIH Lembut
Ada Chop FAGNAIER Di dada
Ada TAG LABEL di baju


✔ MUDAH DIPAKAI
✔ KAIN TIDAK GATAL DAN PANAS
✔ TERBUKTI BERKESAN
✔ MEMBANTU PEMBENTUKAN BADAN LEBIH LANGSING
✔ MENCEGAH SAKIT BELAKANG
✔ YANG PENTING ANDA MAMPU MILIK


✔ PRODUK HOT





1) Menegangkan payudara (Breast up)
- Natural bamboo dapat memberikan kekuatan bagi tulang belakang anda supaya menegak sambil menaikkan buah dada anda ke bentuk yang lebih cantik dan anjal.

2) Merampingkan pinggang (Abdominal tightening)
-Natural Bamboo dapat membentuk pinggang anda supaya lebih ramping serta dapat menutupi lebihan lemak di bahagian itu supaya nampak rata dan dalam keadaan yang selesa dengan memakainya anda akan kelihatan lebih berkeyakinan dengan diri sendiri.

3) Menaikkan punggung (Buttocks lift)
-Natural Bamboo dapat menaikkan keseluruhan kawasan punggung anda supaya nampak lebih anjal dan terletak.

4) Mengecilkan peha (Leg shaping)
-Natural Bamboo dapat membentuk peha serta kaki anda supaya kelihatan kecil,cantik dan menawan.


5) Mengempiskan perut
-Natural Bamboo dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus dapat mengempiskan perut anda.

Terdapat dalam 3 size :
S-M suitable for 40-60kg
Hip : 84-94cm Waist : 62-72cm

L-XL suitable for 60-80kg
Hip : 98-105cm Waist : 76-81cm

XXL-XXXL suitable for 80-100kg
HIP : 108CM-117CM WAIST: 82CM-110CM


Cara Penggunaan
* MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.

Cara Cucian
Perhatian & Ingat!!
- Mencuci menggunakan tangan dengan deterjen biasa.
- Peras dengan lembut,cuci & biarkan kering di tempat sejuk
- Jangan menggunakan pemutih
- Jangan menggunakan mesin cuci atau pengering
- Mencuci dengan menggunakan tangan hanya untuk menghindari cacat 
/kerosakan





TAMPIL RAMPING DAN LANGSING DALAM 1 BULAN 

Kurang Keyakinan & Kecewa bila lihat perut dan badan anda di cermin?

Anda mampu bantu mengurangkan dan tutup bahagian-bahagian berlebihan atau yang ngeri itu.

Dapatkan "NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" Original yang berkualiti tinggi dari “Fangnaier Natural Bamboo Charcoal Slimming Suit”

Kenapa perlu dapatkan "NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" dari kami?

✔ Kami mengimport"NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" ORIGINAL yang berkualiti tinggi secara terus daripada pengeluar .

✔ Awas!! Banyak "NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" Tiruan yang terdapat di pasaran. BAMBOO tiruan mempunyai elasticity yang rendah berbanding yang original. dan tidak diperkukuhkan dengan gentian fibre.

Dapatkan "NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" yang ORIGINAL dari kami dengan harga mampu milik sekarang.



HARGA KAMI

1 SET - RM 50 (include postage)

belian borong

6pcs @ RM 35 each - RM 210 - ( not include postage)


apa lagi:-

pm/whatsapp/sms : 013-9137413