Sunday, September 27, 2015

REVIEW D'TRIM.COM

Salam.

nak update ye.

d'trim dah kembali di jual di Malaysia u'olls.

beberapa bulan stop..sekarang ada lagi..

SAYA MERUPAKAN PENGGUNA D' TRIM. 

 dekat atas botol. ada code ye. anti fake code.

so beware..beli murah tetapi FAKE.


kalau nak tau yang korang beli tu original ke tak.
boleh masuk web page ni ye



cee baca komen dari Kevin Zahrin about d'trim


ingredient:-


Cara pengambilan
 Sebiji satu Kali sehari sebelum atau selepas makan..jangan over tau.
 Banyakkan minim air masak Dan juga makan buah-buahan. 

PERATURAN DAN LARANGAN PENGAMBILAN D'TRIM OBESITY SOLUTION :
 Tidak sesuai bagi golongan :
 ✘ Anemia
 ✘ Masalah Ginjal 
✘ Mempuyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular
✘ Ketagihan dadah, ubat atau alkohol
 ✘ Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati
 ✘ Berumur kurang 18 tahun dan melebihi 60 tahun dan yang sedang hamil
 ✘ Mengambil suplement atau ubat-ubatan slimming yang lain  


TESTIMONI


P/S : SAYA MERUPAKAN AGEN DROPSHIP YE.

FYA; D'trim merupakan salah satu product yang saya cuba dan terbukti supplier saya jual hanya yang original. Harga mungkin mahal akan tetapi keberkesanan dan originality tu paling pentingkan.

adalah di ingatkan sama sekali, No Refund, No fussy, No blackout buyer, No COD (sebab saya dropship je)

HARGA : RM 60 

HARGA PROMOSI : 

mohon text "blog aurabeauty"

whatsapp #017-9698951 

postage: SM - RM 6.35
          SS - RM 10



Friday, August 28, 2015

LAVAMUD- SLIMMING CLAY

Kurus dengan hanya sapu Lumpur???


believe it or not??
you have to believe it.


LavaMud berfungsi 4 dalam 1;-

1) Kurus lengan paha, pinggan dan perut
2) Dagu V-shape
3) Mencerahkan kulit dan memutihkan kulit
4) Menghaluskan Kulit

testimoni berjaya turun 5kg dalam masa seminggu sahaja 

HISTORY LAVAMUD


KANDUNGAN DAN PROSES SELEPAS PENGGUNAAN LAVA MUD



CARA PENGGUNAAN LAVAMUD


1) barang-barang yang terdapat dalam sekotak LAVAMUD


2) gunakan 1 scoop atau 2 bergantung kepada keperluan


3) masukkan air secukupnya


4) kacau sehingga sebati


5) Lumur di tempat yang di kehendaki


6) selepas 20 minit dah boleh peel dan rasai perbezaan ny



SIAPA YANG PERLU AMBIK LAVAMUD NI??




KEHEBATAN LAVAMUD



QUESTION AND ANSWER:-



TESTIMONI LAVAMUD





Nampak???

rata-rata testimoni suka dengan lavamud ni.

okei...mesti nak tau harga kan.

so harga lavamud ni 

1 kotak (500gm) - RM 120


akan tetapi jangan risau. 
sekarang ada pakej super jimat.

Pakej 1 :-
kegunaan 1 untuk bahagian dagu dan muka sahaja

Buy 1 Free 1 - Rm 120 sahaja ** free postage

Pakej 2:-

pengunaan 1-2 bulan untuk bahagian perut, lengan, paha, pinggang, dagu dan muka

Buy 2 Free 3 - RM 240 ** Free postage


CARA ORDER:-

boleh SMS/ Whatsapp : 013-9147413

Thursday, August 20, 2015

GC TEA



Fenomena terbaru untuk mencegah kencing manis / merawat kencing manis disamping mengembalikan bentuk badan ke tahap yang idea.



Kelebihan GC TEA :
✎Mengelakkan pengambilan gula secara berlebihan
✎Mengurangkan risiko kepada diabetes
✎Mengawal tahap glucosa di dalam darah
✎Mengawal berat badan
✎Meningkatkan metabolisme tubuh badan (cepat membakar lemak dan kalori)
✎Mengurangkan risiko kepada penyakit kronik
Siapa yang harus mengamalkan GC TEA ??
♂Penghidap Diabetes
♂Mereka yang ingin menurunkan berat badan/berdiet
♂Mereka yang ingin kekal sihat dan langsing

Cara Pengambilan :
Masukkan seuncang yang baru  kedalam 300ml air panas. Biarkan selama beberapa minit. Setiap Uncang boleh digunakan 2-3 kali bancuhan.Tidak perlu tambah gula@madu.
Cara Minum
✎Amalkan glucos cut 3 kali sehari
✎Gantikan minuman semasa anda makan kepada persediaan Glucos Cut tea
✎1 uncang boleh direndam kedalam 1 gelas cawan sebanyak 3 kali
*untuk penghidap diabetes sila monitor kadar gula anda
♒Green tea juga agen anti oksida terbaik
♒Meningkatkan metabolisme badan





Sebarang pertanyaan ataupun order bolehlah whatsapp kepada kepada nombor berikut.
Adalah di ingatkan supaya jangan sesekali call.
Whatsapp : 013-9147413